Засмічення каналізаційних мереж в м.Чорноморськ.

💦Давно ми не згадували у своїх публікаціях тему каналізації. Не тому, що засмічень не було, а тому, що мешканцям м.Чорноморськ байдуже на наші прохання! Хотілося б сказати, що все добре і мешканці нашого міста стали відповідальними, але… На жаль, ситуація залишається без змін!

🏠Чорноморці і надалі свідомо продовжують використовувати каналізаційну систему як бак для сміття! Туди скидають різні предмети побуту, а це роботи ЗАБОРОНЕНО! Внаслідок цього, на каналізаційних мережах лише в ЛЮТОМУ було 23 засмічення!


 

☎️Цілодобово диспетчери КП «Чорноморськводоканал» опрацьовують заявки щодо усунення засмічень різного ступеня складності. В деяких випадках, над усуненням засмічення каналізаційних мереж доводиться працювати продовж кількох годин. Наші робітники вилучають звідти такі предмети, як засоби особистої гігієни, вологі серветки, ганчірки, тверді побутові відходи, будівельне сміття та інше.


 

🙏🏻Отже, вкотре звертаємося до  мешканців міста з проханням слідкувати за правилами використання системи каналізації та не скидати в неї нічого зайвого!


 

🙏🏻Якщо ви вважаєте, що винести сміття – це важка робота, то згадайте про тих людей, які щодня усувають затори, ремонтують труби та вручну витягають тонни сміття зі стоків на каналізаційних мережах!


 

🙏🏻Дякуємо за розуміння!


 

❤️Разом зробимо наш улюблений Чорноморськ чистим та НАЙКРАЩИМ!