Допомога від Міжнародної організації з міграції!

🇺🇦Доброго дня, наші шановні підписники!🇺🇦
Адміністрація КП «Чорноморськводоканал» поспішає поділитися з вами приємною новиною!👍
31 травня 2023 року ми отримали від Міжнародної організації з міграції (МОМ) допомогу у вигляді нового обладнання: нержавіючих канальних щитових затворів! 
❓Що це таке? Це арматура, яка застосовується в очищенні стічних вод. Вона призначена для регулювання або замикання потоку (аварійне перекриття, планове, для ремонту або обслуговування, технологічне).
Щитові затвори із встановленими проводами, дозволяють працювати вручну!☺️😉
При встановленні нових затворів були присутні: заступник Чорноморського міського голови Тєліпов Роман Миколайович, начальник відділу енергоефективності та грантової діяльності м.Чорноморськ - Корчма Олександр Володимирович, заступник директора КП «Чорноморськводоканал» з розвитку та питань енергоефективності Д‘яконов Сергій Германович та начальник дільниці очисних споруд Осінна Наталія Володимирівна.

✅ Хочемо зауважити, нещодавно був створений відділ енергоефективності та грантової діяльності, начальником якого з 1 червня 2023 р. стає Олександр Корчма. Метою діяльності відділу є запровадження та забезпечення функціонування системи енергетичного менеджменту в Чорноморській міській територіальній громаді та залучення додаткових позабюджетних ресурсів, спрямованих на вирішення актуальних питань розвитку Чорноморської міської територіальної громади.

🟦🟨Разом до перемоги!🟨🟦

Підписатися ⬇️
✅ Телеграм : https://t.me/chornomorskvodokanal
✅ Фейсбук : https://www.facebook.com/profile.php?id=100057377031367