Огляд новин служби «ВОДОЗБУТ».

☀️Доброго дня, шановні споживачі!☀️

📆 Сьогодні четвер. Як завжди, адміністрація нашого підприємства підготувала для вас інформацію щодо новин служби "Водозбут" КП «Чорноморськводоканал». Фахівці надали звіт щодо виконаних робіт їх службою з 1 червня:
- видані рахунки на оплату - 27078 споживачам;
- знято квартирних лічильників з обслуговування для заміни (закінчився термін використання), або повірки – у 93 абонентів. Повторно опломбовано - 154 лічильника;
-  знято контрольних показників лічильників води — у 6484 абонентів;
- з 2017 року встановлено Антимагніт - 2687;
- уклали договори на послуги - 50 споживачів;
- вручені попередження споживачам про повірку/заміну лічильників води, термін використання яких вже понад 4 роки- 587 споживачам;
- телефоном спілкувалися з 576 споживачами щодо сплати заборгованості (роз’яснення стосовно оплати, нарахувань, розподіл обсягів послуг в багатоповерхівках);
- по особистим зверненням надані роз’яснення - 403 споживачам щодо розподілу послуг в багатоквартирному будинку (з встановленим вузлом комерційного обліку) та ін.
- контролерами вручені приписи боржникам послуг (борг понад 800 грн) — 405 споживачам (з деякими спілкувалися особисто);
- 22 справи надані в юридичний відділ;

👍Підприємство працює кожен день, деякі працівники навіть в суботу та неділю для того, щоб у мешканців громади послуги з водопостачання та водовідведення надавалися безперебійно. 
👨‍🔧🔧 Бригади АВР виконують заплановані та аварійні ремонтні роботи на комунальних мережах водопроводу (по можливості без відключення від водопостачання).
☎️ Фахівці абонентських відділів завжди по телефону надають консультацію та важливу інформацію споживачам.
👩‍💼👨‍💼Юридичні особи (промвідділ служби "Водозбут") завжди готові допомогти кожному, хто цього потребує, та укласти договір реструктуризації боргу.
🔧👨‍🔧 За робочий тиждень проводиться підготовка до роботи по заміні, повірці, ремонту вузлів комерційного обліку (ВКО) в багатоповерхових будинках міста.
❗️❗️❗️З питань по нарахуванням за послуги розподілу в багатоповерхових будинках, та щодо укладання договорів на послуги та реструктуризації боргу, можете звертатися в години особистого прийому начальника служби "Водозбут" (адмінбудівля, каб.№ 201). Графік роботи:
⏰ понеділок-четвер з 9-00 до 12-00, з 14-00 до 17-00;
⏰ п'ятниця з 9-00 до 12-00, з 14-00 до 15-00.

Підписатися ⬇️
✅ Телеграм : https://t.me/chornomorskvodokanal
✅ Фейсбук : https://www.facebook.com/profile.php?id=100057377031367