22.05.2020р. Аварійно-відновлювальні роботи по ліквідації пориву на водопроводі в смт.Олександрівка та в районі с.Сухий Лиман/СК “Аіст” , с.Б.Балка закінчені.

 22.05.2020р. Аварійно-відновлювальні роботи по ліквідації пориву  на водопроводі в смт.Олександрівка на розі вулиць Набережна/Петровського закінчені. 

Водопостачання на теперішній час відновлене на вулиці: Набережна, Центральна, провулок Зелений та Західний, вул.Перемоги, Сільськогосподарська, Успішна. 

22.05.2020  р.  Аварійно-відновлювальні роботи по ліквідації пориву  на водопроводі в  районі с.Сухий Лиман/садівничий кооператив “Аіст”  закінчені. Водопостачання відновлене на с.Бурлача Балка.

В умовах сьогодення пріоритетним завданням КП «Чорноморськводоканал»  залишається цілодобове постачання води та відведення стоків. Сталася аварійна ситуація, вийшла з ладу запірна арматура чи забилася каналізація… 

Що б не трапилося, ми завжди готові зробити все, аби ви отримували лише якісні послуги. Ми не створюємо аварійних ситуацій, ми ліквідовуємо їх.  

А щоб комунальне підприємство «Чорноморськводоканал» могло працювати так і надалі, потрібно завжди мати кошти для придбання усіх необхідних матеріалів для роботи, оплати електроенергії, виплати заробітної плати, закупівлі реагентів тощо. 

Закликаємо кожного  споживача послуг з  водопостачання та водовідведення не зволікати і заплатити за ті послуги, якими ви уже скористалися.