УВАГА!

Шановні споживачі КП “Чорноморськводоканал”!


 

❗️Нагадуємо, що відповідно до пункту 1 частини IV “Правил користування системами централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в населених пунктах України” №190 від 27.06.2008 року:

🛑 “Не допускається будь-яке самовільне приєднання об'єктів водоспоживання до діючих систем централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення (включаючи приєднання до будинкових вводів, внутрішньобудинкових мереж або до мереж споживачів)”.

✅ Адміністрація КП “Чорноморськводоканал” проводить обстеження мереж з метою виявлення самовільних підключень у місті Чорноморськ, с. Молодіжне,  смт. Олександрівка, с. Малодолинське, с. Бурлача Балка, с.Сухий Лиман, с.Нова Долина, смт. Великодолинське.

❗️Споживачі, у яких виявлено порушення, підлягають відключенню від системи централізованого питного водопостачання та/або централізованого водовідведення, а витрати на від'єднання/приєднання оплачуються ЦИМИ СПОЖИВАЧАМИ.

Окрім цього, виконавець послуг проводить розрахунок витрат води за пропускною спроможністю водопровідного вводу при швидкості руху води в ній 0,7м/с та дією її повним перерізом цілодобово за 30 діб.

Сума нарахувань залежить від діаметру водопровідного вводу, який підключений до мереж централізованого водопостачання та/або до мереж централізованого водовідведення. Ця сума в межах приблизно від 7000 грн. до 32000 грн. (Ду 15мм-32мм).

❗️Найближчим часом адміністрація КП “Чорноморськводоканал” планує придбання обладнання, яке полегшить виявлення самовільного користування та не залежатиме від матеріалу труб та глибини підключення.


 

Підписатися ⬇️

✅ Телеграм : https://t.me/chornomorskvodokanal

✅ Фейсбук : https://www.facebook.com/profile.php?id=100057377031367