Боржники, увага!

❗️❗️❗️ЗВЕРНЕННЯ адміністрації
КП «Чорноморськводоканал»
до керівників підприємств та всіх мешканців м.Чорноморськ!

⛔️УПС...ваш рахунок заблоковано... Боржникам за воду блокують рахунки!

Можливо ви або ваші знайомі останнім часом чули про таку проблему. Відтепер якщо є борг за комунальні послуги, цілком ймовірно, що відбудеться блокування банківських рахунків. І для того, щоб кошти на ній знову були доступними, борги доведеться сплатити.
✅Адміністрація КП «Чорноморськводоканал» нагадує, що при наявності заборгованості за спожиті послуги та неможливості оплатити весь борг одразу, фахівці абонентських відділів служби «Водозбут» допоможуть вам укласти договір реструктуризації боргу. Для цього необхідно звернутися в адміністративну будівлю нашого підприємства.
🙏🏻Сплачуйте, будь ласка, хоч 100, 200, 300 гривень. Не накопичуйте борги та не очікуйте неприємних ситуацій.
🙏🏻Дякуємо за розуміння.

Детальніше⬇️
Особливості примусового виконання рішень у період воєнного стану визначено Законом України «Про внесення зміни до розподілу ХІІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про виконавче провадження» номер 2129-ІХ від 15 березня 2022 року, відповідно до якого, тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України, припиняється стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інший дохід боржника.

11.04.2023 Верховною Радою України прийнято Закон України № 3048-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану», який набрав чинності 06.05.2023 р.

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3048-20#Text

Підписатися ⬇️
✅ Телеграм : https://t.me/chornomorskvodokanal
✅ Фейсбук : https://www.facebook.com/profile.php?id=100057377031367