Виконані роботи працівниками підприємства за робочий тиждень.

👍Виконані роботи працівниками КП «Чорноморськводоканал» за період з 15.09.2023 по 22.09.2023 р.р.

🇺🇦Доброго дня, мешканці м.Чорноморськ!

Адміністрація КП «Чорноморськводоканал» сьогодні зранку надає короткий звіт найважливіших виконаних робіт поточного тижня. То ж, що ми зробили?

✅Об’їхали та перевірили артезіанські свердловини для того, щоб кожен з Вас зміг набрати чисту воду для вживання в будь-який зручний для Вас час!
✅Об’їхали три фонтани м.Чорноморськ ( «малий» та «великий» біля виконкому, фонтан «Сity» в Приморському парку). Виконали замивку фонтанів. Тож, в вихідні дні, у кожного з Вас буде можливість прогулятися біля них, звернути увагу на їх чистоту та насолодитись останніми теплими тижнями вересня🍁
✅Працівники КП «Чорноморськводоканал» продовжують проводити обстеження мереж з метою виявлення самовільних підключень у м.Чорноморськ, с.Малодолинське, с.Молодіже, с.Бурлача Балка, с.Сухий Лиман, с.Нова Долина, смт.Великодолинське.
✅Фахівці абонентських відділів надають консультацію та важливу інформацію для всіх споживачів. З початку вересня рознесено 26894 споживачам рахнки на оплату.
✅Виконувались роботи з прочищення каналізаційних труб, адже, на жаль, багато мешканців нашого міста не дотримуються правил використання каналізації, що призводить до її засмічення. 
✅Активно готуємось до зимового періоду! Намагаємось знайти варіанти вирішення проблем, які можуть виникнути в разі відключення електроенергії. Встановлюємо рубильники для підключення генераторів, робимо все можливе для того, щоб в тяжких ситуаціях водопостачання в будинки наших споживачів надавалось безперебійно!
✅19 вересня 2023 р. проведено відбір проб водопровідної питної та артезіанської води, з представниками відокремленого підрозділу на водному транспорті ДУ “Одеський обласний центр контролю профілактики хвороб МОЗ. Чекаємо результати досліджень, обов’язково їх опублікуємо!

🙏🏻Велика подяка всім споживачам, які вже сплатили послуги водопостачання та водовідведення за попередній період!

🇺🇦Разом до перемоги!

Підписатися ⬇️
✅ Телеграм : https://t.me/chornomorskvodokanal
✅ Фейсбук : https://www.facebook.com/profile.php?id=100057377031367