До уваги мешканців міста!

☀️Доброго ранку, споживачі КП «Чорноморськводоканал!

Багато з вас іноді можуть побачити, як на вулицях нашого міста працюють робітники нашого підприємства та здійснюють знезараження жирових відкладень каналізаційних мереж.

11.10.2023 р. такі роботи проведені в нашому місті на проспекті Миру. Працівники дуже швидко та якісно технологічним способом з відкачуванням здійснили знезараження жирових відкладень. Мета таких робіт-це збереження функціонування каналізаційних мереж та забезпечення безперебійної пропускної спроможності.

❗️Нагадуємо споживачам, що утворюють не побутові стічні води, що необхідно дотримуватися правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення в м.Чорноморськ.
👍 У разі необхідності проведення робіт по зачистці, фахівці КП «Чорноморськводоканал» завжди допоможуть у вирішенні данної проблеми. Для цього необхідно лише подати заявку до нашого підприємства, і наші фахівці виконають свої обовʼязки швидко та якісно!

🇺🇦 Працюємо на користь наших споживачів і робимо все для того, щоб наш улюблений Чорноморськ був одним з найкращих міст України!

🇺🇦 Гарного дня! Разом до перемоги!