Інформація від інспекції з контролю стічних вод!

❗️Контроль якості, кількості та режиму скидання стічних вод непобутового походження.


 

Інспекція з контролю стічних вод КП «Чорноморськводоканал» здійснює планові відбори контрольних проб стічних вод непобутового походження.

За 3 квартал 2023 року групою оперативного контролю, в м.Чорноморськ відібрано 34 контрольних проби та направлено до незалежної лабораторії для інструментального дослідження, з яких тільки 5 проб без перевищень допустимих концентрацій забруднюючих речовин у стічних водах, які скидаються до системи централізованого водовідведення міста.


 

❗️При обстеженні контрольних колодязів виявлено недотримання вимог суб'єктами господарювання щодо скиду стічних вод на каналізаційних випусках, залишки жирів тваринного та рослинного походження, які поступають в великій концентрації до мереж централізованого водовідведення без наявності жироуловлювачів, що приводе до погіршення технічного стану та аварійних руйнувань системи централізованого водовідведення в м.Чорноморськ та очисних споруд.    


 

❗️Увага! Підприємці та суб'єкти господарювання, які в ході господарської діяльності утворюють стічні води непобутового походження, можуть ознайомитись з Правилами приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення міста Чорноморська, затверджених Рішенням від 27.05.2021 № 123  Виконавчого комітету Чорноморської міської ради, на офіційному сайті КП «Чорноморськводоканал» за посиланням ⬇️


 

https://cvk.od.ua/page/14