Інформація від інспекції контролю стічних вод.

❗️Контроль якості, кількості та режиму скидання стічних вод непобутового походження.


 

✅Інспекція з контролю стічних вод КП «Чорноморськводоканал» регулярно здійснює планові відбори контрольних проб стічних вод непобутового походження. Цим займається група оперативного контролю.


 

❗️При обстеженні контрольних колодязів нещодавно виявлено недотримання вимог суб'єктами господарювання щодо скиду стічних вод на каналізаційних випусках, залишки жирів тваринного та рослинного походження, які поступають в великій концентрації до мереж централізованого водовідведення без наявності жироуловлювачів, що приводить до погіршення технічного стану та аварійних руйнувань системи централізованого водовідведення в м.Чорноморськ та очисних споруд.    


 

❗️Увага! Підприємці та суб'єкти господарювання, які в ході господарської діяльності утворюють стічні води непобутового походження, можуть ознайомитись з Правилами приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення міста Чорноморська, затверджених Рішенням від 27.05.2021 № 123  Виконавчого комітету Чорноморської міської ради, на офіційному сайті КП «Чорноморськводоканал» за посиланням ⬇️

https://cvk.od.ua/page/14


 

🙏🏻Будь ласка, шановні підприємці та суб'єкти господарювання! Ознайомтеся уважно з вищевказаною інформацією! Зробимо наше рідне місто НАЙКРАЩИМ!


 

🇺🇦 Разом до перемоги!