Важлива інформація для споживачів КП «Чорноморськводоканал»

🙏🏻Шановні споживачі!

Зверніть, будь ласка, увагу на загальні вимоги до складу та властивостей стічних вод, які скидаються до системи  централізованого водовідведення м. Чорноморськ!

👍До системи централізованого водовідведення приймаються стічні води Споживачів, які не призводять до порушення роботи каналізаційних мереж та очисних споруд, безпеки їх експлуатації та можуть бути очищені на очисних спорудах Виробника відповідно до вимог Правил охорони поверхневих вод від забруднення зворотними водами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 1999 року № 465, ЗУ «Про охорону навколишнього природного середовища».

⛔️Стічні води, що надходять до системи централізованого водовідведення, не повинні містити горючих домішок і розчинених газоподібних речовин, здатних утворювати вибухонебезпечні суміші🔥! Також не повинні містити речовини, які здатні захаращувати труби, колодязі, решітки або відкладатися на їх поверхнях (сміття, ґрунт, абразивні порошки та інші грубодисперсні зависі (суспензії), гіпс, вапно, пісок, металеву та пластмасову стружку, жири, смоли, мазут, пивну дробину, хлібні дріжджі тощо).

❗️І це не весь перелік речовин, які забороняється скидати до системи централізованого водовідведення.

Споживачі, які утворюють стічні води, повинні дотримуватися вимог Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення міста Чорноморська для зменшення скидів стічних вод, впровадження нових технологій щодо очищення стічних вод задля збереження чистоти та краси нашого моря 🌊

✅Ознайомлення з інформацією інспекції стічних вод КП «Чорноморськводоканал» за посиланням⬇️

https://cvk.od.ua/page/14


 

🙌 Разом зробимо наше рідне місто НАЙКРАЩИМ! ❤️