Результати зустрічі з споживачами кооперативу "Престижний ".

Шановні мешканці!

Нещодавно була проведена зустріч керівництва Комунального підприємства "Чорноморськводоканал" з представниками споживчого кооперативу "Престижний" з питання вирішення заборгованості за послуги централізованого водопостачання та водовідведення.

На жаль, ми повинні повідомити, що споживчий кооператив "Престижний" накопичив заборгованість у розмірі 389 тис. грн. за надані послуги. Незважаючи на наші повторні нагадування та спроби вирішити ситуацію мирним шляхом, заборгованість не була погашена, а умови договору реструктуризації не були виконані.

У зв'язку з цим, КП "Чорноморськводоканал" змушене прийняти рішення про обмеження водопостачання до споживчого кооперативу "Престижний" у разі не погашення боргу за надані послуги. Ця міра є надзвичайною, проте необхідною для захисту інтересів усіх абонентів та збереження стабільності роботи нашого підприємства.

Ми розуміємо, що це може викликати незручності для мешканців споживчого кооперативу "Престижний", але сподіваємося на Ваше розуміння та співпрацю у вирішенні цієї ситуації.

Будь ласка, звертайтеся до нас за додатковою інформацією та допомогою. Ми завжди готові працювати разом для забезпечення якості та доступності водопостачання та водовідведення для всіх наших абонентів.