Нагадування про необхідність повторного опламбування.

КП "Чорноморськводоканал" звертається до споживачів з важливим нагадуванням: у разі зняття пломби з лічильника холодної води необхідно обов'язково звернутися до наших фахівців для повторного опломбування. Це важливо для правильного обліку спожитої води та уникнення додаткових нарахувань.

Звертаємо вашу увагу, що після зняття пломби, нарахування за спожиті послуги протягом трьох місяців проводяться за середнім розрахунком (на основі попередніх 12 місяців). Якщо повторне опломбування не буде проведене у встановлений термін, споживач буде переведений на комерційний облік відповідно до Закону України "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання" від 22.06.2017 р. № 2119-VIII та Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затвердженої наказом Мінрегіону від 22.11.2018 р. № 315.

Щоб уникнути великих нарахувань, наполегливо рекомендуємо не зволікати з викликом контролера для повторного опломбування лічильника. Дбайте про своєчасне звернення до фахівців КП "Чорноморськводоканал" для забезпечення коректного обліку спожитої води.

За консультацією звертайтеся до фахівців абон. відділу.

Дякуємо за розуміння та співпрацю!