Співпраця з Асоціацією Укрводоканалекології.

Фахівці КП "Чорноморськводоканал" отримали унікальну можливість підвищити свою кваліфікацію та збагатити професійні знання завдяки співпраці з Асоціацією Укрводоканалекології. Завдяки зусиллям цієї організації, працівники водоканалу змогли взяти участь у вебінарі на тему "Гідравлічні розрахунки напірних трубопроводів, вибір діаметрів труб", який відбувся сьогодні.

Гідравлічні розрахунки є невід'ємною частиною проектування та експлуатації систем водопостачання і водовідведення. КП "Чорноморськводоканал" висловлює щиру вдячність Асоціації Укрводоканалекології https://www.facebook.com/Ukrvodocanal за організацію та проведення такого корисного та інформативного вебінару. Завдяки цій ініціативі, працівники водоканалу мають змогу постійно вдосконалюватись, переймати передовий досвід та впроваджувати нові технології у свою діяльність.

Постійне навчання та обмін досвідом є запорукою успішного розвитку водопровідних та каналізаційних систем, що сприятиме покращенню якості послуг, які надає КП "Чорноморськводоканал"своїм споживачам.

Щиро дякуємо за таку чудову можливість!