Візит головного державного інспектора Відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області.

4 липня 2024 року до КП "Чорноморськводоканал" завітав головний державний інспектор Відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Андрій ПІЛЮГІН.
Під час візиту інспектор провів ґрунтовну консультацію з питань енергоефективності. Він поділився з працівниками підприємства знаннями та досвідом щодо впровадження заходів, спрямованих на зниження енергоспоживання та оптимізацію витрат.
Окрім цього, Андрій ПІЛЮГІН надав чіткий алгоритм дій для попередження випадків прихованого травматизму. Він детально роз'яснив працівникам, як правильно ідентифікувати потенційні ризики, вживати заходів для їх усунення та мінімізувати шкоду для здоров'я.
Особлива увага під час зустрічі була приділена питанням безпеки під час аварійного відключення електроенергії та на роботах з ліквідації аварій. Спеціаліст чітко окреслив правила поведінки, необхідні для запобігання нещасним випадкам та захисту життя і здоров'я працівників.
Працівники КП "Чорноморськводоканал" висловлюють щиру подяку Андрію ПІЛЮГІНУ за надану корисну та цінну консультацію. Його знання, досвід та практичні поради безсумнівно допоможуть підприємству покращити рівень безпеки праці, знизити ризики травматизму та оптимізувати виробничі процеси.