Модернізація системи водопостачання в громаді.

Вчора у місті Чорноморськ відбулася знакова подія – для мешканців 13 мікрорайону було завершено масштабний проект із модернізації системи водопостачання. На підкачувальній насосній станції (ПНС) цього району працівники КП «Чорноморськводоканал» демонтували старе обладнання та встановили новітню насосну станцію, яка здатна забезпечити водою усі 20 поверхів житлових будівель мікрорайону.

До того ж, для гарантування безпеки було встановлено спеціальну насосну станцію для пожежогасіння. Всі системи працюють в автоматичному режимі, що в найближчий час дозволить керувати станцією з диспетчерської КП «Чорноморськводоканал», підвищуючи ефективність і зручність обслуговування. На випадок аварійного відключення основного електроживлення додатково встановлено дизельну електростанцію, що забезпечить безперебійну роботу навіть в екстремальних умовах.

Роботи виконані працівниками КП «Чорноморськводоканал» за дорученням міського голови у найкоротший термін – лише за два тижні. Мешканці району висловили вдячність, прийшовши особисто подякувати міському голові Василю Гуляєву та Євгену Ігнатовському а також усім, хто долучився до реалізації цього важливого проекту.

Також було здійснено  робочу поїздку, оглянули роботу насосних станцій сіл та селища  громади. Особливу увагу було  приділено новій насосній станції в селі Сухий Лиман яку було встановлено нещодавно. Ця станція дає можливість забезпечити мешканців села Бурлача Балка якісним водопостачання з належним тиском. 
В ході огляду  Євген Ігнатовський розповів Василю Гуляєву про хід поточних ремонтів на інших обʼєктах та подякував за підтримку.

Це черговий крок на шляху до надійного і сучасного водопостачання у Чорноморській міській громаді, що забезпечує комфорт і безпеку для кожного мешканця.