До уваги споживачів-боржників з водопостачання та водовідведення!

           До уваги споживачів-боржників з водопостачання та водовідведення!

           У зв'язку зі значним зростанням заборгованності за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення КП “Чорноморськводоканал” доводить до відома споживачів з заборгованністю інформацію: 

           КП  “Чорноморськводоканал” відповідно до частини 4 статті 26 Закону України “ Про житлово-комунальні послуги”  від 09.11.2017 року № 2189-VIII     має право обмежити/припинити  надання послуги з водовідведення  боржникам.
          Боржнику за спожиту, але не оплачену холодну воду та каналізацію за 30 днів буде надіслано попередження від виконавця послуг про обмеження (припинення) водопостачання. Таке попередження надсилається кожному неплатнику не раніше наступного робочого дня спливу граничного строку оплати за послуги водопостачання та водовідведення. Граничний строк оплати визначено законодавством та договором про надання відповідної послуги.
          Відключення від послуги буде здійснено за допомогою тампонування каналізації  спеціальною системою “Крот”, спеціалістами з м.Одеси та м.Дніпра: боржнику обмежують можливість користування каналізацією без доступу у квартиру представника Водоканалу та без наслідків для інших мешканців будинку, які вчасно розраховуються за послуги.
          Водопостачання відновлюють в повному обсязі протягом наступного дня з дати повного погашення заборгованності за фактично спожиті послуги водопостачання та водовідведення, чи з дати укладення угоди про рестуктуризацію заборгованності.

         Споживачі, які заборгували КП “Чорноморськводоканал” значні суми коштів за послуги, мають можливість погашати заборгованність при цьому не ускладнюючи фінансове становище своїх сімей. На нашому підприємстві вже не перший рік діє практика укладання договорів рестуктуризації заборгованності. Вона прийнятна для обох сторін - боржник може повертати кошти підприємству частинами, а КП “Чорноморськводоканал” отримує матеріальний ресурс для поліпшення своєї роботи. 
       КП “Чорноморськводоканал” йде назустріч кожному, хто готовий повернути підприємству кошти, навіть якщо частинами. Цей крок дозволить вам зменшити свої боргові зобов'язання.


Адміністрація КП “Чорноморськводоканал”