ДО УВАГИ! Розподіл послуг водопостачання у багатоквартирних будинках міста.

                                                                        ДО УВАГИ!

                     ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ ПОСЛУГ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА                                                                             ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОВІДВЕДЕННЯ

КП “Чорноморськводоканал” повторно інформує Вас, що на виконання вимог Закону України “Про житлово-комунальні послуги” від 09.11. 2017 року № 2189-VIII та Закону України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання” від 22.06.2017 року №2119-VIII, комунальне підприємство виконує розподіл наданих послуг водопостачання, а саме:

покази комерційних приладів обліку (загальнобудинкових лічильників), які встановлені в усіх багатоквартирних будинках міста Чорноморська, розподіляються на всіх мешканців у кожному окремо взятому будинку пропорційно, у разі встановлення в кожній квартирі індивідуального лічильника.

Ті споживачі, які ще не встановили індивідуальні (квартирні) лічильники води, мають сплачувати згідно розподілу обсягів спожитої води за показниками загальнобудинкових лічильників.

На підставі вищевикладеного, для якісного обліку послуг та економії сімейного бюджету, рекомендуємо встановити квартирні прилади обліку води.

У разі обгрунтованих фінансових труднощів, Вам необхідно звернутися до Управління соціальної політики за адресою: м.Чорноморськ, вул.Хантадзе, 8-А, телефон для довідок—(04868) 2-56-31, з питання встановлення квартирних лічильників води за рахунок бюджету міста Чорноморська згідно рішення Чорноморської міської ради №451-VIII від 26.06.2019 року.

Адміністрація КП “Чорноморськводоканал”