Щиро дякуємо споживачам за своєчасну сплату за спожиті послуги. Завдяки тим, хто вчасно сплачує ми маємо воду у своїх оселях.

Ми щиро дякуємо нашим споживачам, які за спожиті послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення сплачують вчасно! 

Саме завдяки їм ми маємо змогу забезпечувати безперервні процеси з додаткового знезараження питної води, очищення стоків, ремонту водопровідних та каналізаційних мереж, обслуговування обладнання і т. п. Відтак саме завдяки тим, хто сплачує вчасно, 🚰воду в оселях мають усі!

Водоканал звертається до всіх категорій споживачів:

будь ласка, здійснюйте оплату спожитих послуг не пізніше 20 числа місяця, що настає за розрахунковим періодом. /Наприклад, до 20 вересня необхідно сплатити за використану воду у серпні місяці згідно рахунку на оплату послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. /

Рахунки формуються абонентськими відділами водоканалу та надаються споживачам у термін до 10 числа щомісяця.

Оплатити за послуги можна дистанційно. 
Для зручності на сайті комунального підприємства «Чорноморськводоканал» https://cvk.od.ua пропонуємо використовувати такі онлайн сервіси:

✅Ощад 24/7
✅ГЕРЦ
✅MTB BANK
✅portmone.com
✅Privat 24

Наголошуємо: при оплаті вказувати повну інформацію (особовий    рахунок, прізвище споживача та адресу), для зарахування такої оплати саме на ваш особовий рахунок.

👩‍💼Адміністрація КП "Чорноморськводоканал"