Каналізація - не смітник!

Каналізація - не смітник!

Під час прочищення забитої каналізації працівники наших аварійно-відновлювальних бригад чого тільки не «знаходять»: 🍗залишки їжі, зіпсовані овочі та фрукти, поліетиленові пакети, ганчірки і навіть биту цеглу, та рештки розбитого посуду! Щодня до диспетчерської служби КП“Чорноморськводоканал” надходить до 3-х (а у сезон консервації значно більше!) заявок з приводу забитої дворової чи вуличної каналізації. 

🙋‍♂Нагадуємо: не перетворюйте каналізаційну мережу на сміттєпровід!

Пам’ятайте: міська каналізаційна система не розрахована на утилізацію сміття – вона пристосована лише для стоків!

У випадку проблем з каналізацією, телефонуйте до ваших житлово-експлуатаційних дільниць (ЖЕД) за місцем проживання, а вже ЖЕД передає заявку для виконання робіт по прочищенню в найкоротший термін в КП“Чорноморськводоканал”.

Аварійні ситуації на каналізаційних мережах виникають не лише через зношене застаріле обладнання. Важливим фактором є 🤵ми — користувачі! Прикро за тих, хто вважаємо, що унітаз    це смітник, куди можна викинути будь-яке сміття.

🙋‍♂Просимо провести бесіду зі своїми дітьми про те, які предмети не можна змивати в унітаз і пам’ятайте, ваша власна поведінка стане для них надійним позитивним прикладом.

Давайте поважати себе та користуватися каналізаційною системою міста за призначенням, не перетворюючи її у смітник.

Пам’ятайте головне - каналізація призначена для відведення стоків і рідких відходів від житлових будинків!

Далі буде... ми розкажемо про 12 речей, які категорично заборонено змивати в раковину та унітаз.

КП “Чорноморськводоканал”