До уваги споживачів послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

До уваги споживачів послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення!

КП «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області надає інформацію:

- за зверненням фізичних — осіб, мешканців багатоквартирного будинку №4 по вул.Олександрійська, м.Чорноморська Одеської області(№12417/20 від 05.10.2021р.) у період з 22 жовтня по 03 листопада 2021 року була проведена перевірка з питань відповідності послуги з централізованого водопостачання головним управлінням Держпродспоживслужби в Одеській області (акт №3449./05 від 03.11.2021р.)

За результатами розгляду обставин викладених у звернені споживачів-мешканців багатоквартирного будинку №4 по вул.Олександрійська в м.Чорноморськ Одеської обл., встановлено, що будинок обладнано вузлом комерційного обліку холодної води та вузлами розподільного обліку, у тому числі на відгалужені трубопроводу з водорозбірною арматурою для відбору води на загальнобудинкові потреби.

Розподіл обсягів спожитої у будівлі питної води, визначено виконавцем за допомогою вузла комерційного обліку у порядку ч.3 ст.10 Закону України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання” та згідно Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 22.11.2018р. №315.

За результатами проведення перевірки порушень вимог законодавства не встановлено.

З актом перевірки №3449./05 від 03.11.2021р. можна ознайомитися за посиланням на сайті підприємства, сторінка Публічна інформація, розділ Інформація про фінансовий стан підприємства: https://cvk.od.ua/page/34