Відзнака підприємства “ЕКОтрансформація -2021”.

В четвер, 16 грудня 2021 року в м.Києві, відбулася церемонія вручення відзнак “ЕКОтрансформація -2021”. Відзнаки отримали компанії, які протягом року впроваджували найкращі технології задля зниження негативного впливу на довкілля, робили міста та населені пункти України більш чистими та безпечними. 

Цьогоріч на форумі «Лідерство і ЕКОтрансформація-2021» КП “Чорноморськводоканал” Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області відзначили почесною Подякою за динамічний розвиток, майбутні перспективи та модернізацію. Переглянути захід можна за посиланням:https://www.youtube.com/watch?v=fr0KY66QpII

Нещодавно, 20 листопада 2020 року підприємство стало лауреатом конкурсу «ЕКОтрансформація-2020». Сумісно з промисловою групою “ЕКОТОН” КП “Чорноморськводоканал” представили на конкурс реалізований проєкт зведення цеху механічного зневоднення комунального осаду на базі мультидискових шнекових дегідраторів MDQ, які українське підприємство виробляє за технологією інноваторської японської фірми Tsurumi Pump. 

Інноваційна японська технологія зарекомендувала себе в усьому світі як надійне та високоефективне рішення для зневоднення осаду. Використання дегідраторів зменшує кількість осаду приблизно у 20 разів, що значно скорочує витрати на його транспортування та утилізацію.

Детально про проект:https://ua.ekoton.com/multi-disc-screw-press-mdq.../