Боржники послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (заборгованність станом на 25.01.2022 року)

КП “Чорноморськводоканал” звертається до всіх  боржників послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (заборгованність станом на 25.01.2022 року)

Усім боржникам необхідно терміново сплатити існуючу заборгованість для подальшого відповідного надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Просимо своєчасно і в повному обсязі сплачувати за послуги.

Споживачі, які заборгували КП “Чорноморськводоканал” значні суми коштів за послуги, мають можливість сплатити заборгованість при цьому не ускладнюючи фінансове становище своїх сімей. На нашому підприємстві вже не перший рік діє практика укладання договорів реструктуризації боргу за комунальні послуги. Вона прийнятна для обох сторін - боржник може повертати кошти підприємству частинами, а КП “Чорноморськводоканал” отримує матеріальний ресурс для поліпшення своєї роботи.

КП “Чорноморськводоканал” йде назустріч кожному, хто готовий повернути підприємству кошти, навіть якщо частинами. Цей крок дозволить вам зменшити свої боргові зобов'язання. 

Реєстр боржників послуг розміщено на сайті підприємства у розділі Сторінка споживача, розділ Боржники послуг  з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення за посиланням:

Боржники послуг юридичні особи, станом на 25.01.2022 року https://cvk.od.ua/page/18

Боржники послуг приватного сектору міста та сіл, станом на 25.01.2022 року https://cvk.od.ua/page/18

Боржники послуг багатоквартирних будинків міста, станом на 25.01.2022 рокуhttps://cvk.od.ua/page/18