Про встановлення цін/тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення з 01.02.2022р.

КП ”Чорноморськводоканал” повідомляє, що рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 27.01.2022 року №20 з 01.02.2022 року КП“Чорноморськводоканал” встановлено тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в наступних розмірах:

а) на послуги з централізованого водопостачання :

-для споживачів, які є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та центалізованого водовідведення — 11,28 грн. за 1м³ з урахуванням податку на додану вартість;

- для споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення — 22,14 грн. за 1 м³ з урахуванням податку на додану вартість; 

б) на послуги з централізованого водовідведення :

- для споживачів, які є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення — 12,51 грн. за 1 м³ з урахуванням податку на додану вартість;

- для споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення — 19,65 грн. за 1 м³ з урахуванням податку на додану вартість.

З 01.02.2022 року рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 24.03.2020 № 48 “Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення комунальному підприємству “Чорноморськводоканал” Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області” вважати таким, що втратило чинність.

Звертаємо увагу на те, що категорії споживачів, які є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення належать “оптові покупці”, а до категорії споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення належать такі: населення, бюджетні установи, суб'єкти господарювання (юридичні та фізичні особи). 

Таким чином, з 01.02.2022 року всі споживачі послуг водопостачання та водовідведення (крім “оптових покупців”) будуть сплачувати за отримані послуги за тарифами загальний розмір яких складає 41,79 грн./м3 (з ПДВ) (22,14грн.-централізоване водопостачання +19,65грн.-централізоване водовідведення.

Рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради від 27.01.2022 року №20 “Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення комунальному підприємству “Чорноморськводоканал” Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області” зі структурою тарифів відповідно додатку до рішення, додається (сторінка Споживача, розділ Тарифи - на сайті КП "Чорноморськводоканал") .