До уваги споживачів комунальних послуг, які мають заборгованність за централізоване водопостачання та водовідведення!

До уваги споживачів послуг з централізованого водопостачання 
та централізованого водовідведення міста Чорноморськ!

Сьогодні, 9 лютого 2022 року в місті Чорноморську працівники КП “Чорноморськводоканал” сумісно з фахівцями спеціалізованої організації провели обстеження систем централізованого водовідведення багатоквартирних будинків за адресами:

💧вул.Парусна,6

💧вул.1 Травня, 15-А

💧вул.Олександрійська, 4-А

💧вул.В.Шума, 15.

КП “Чорноморськводоканал” найближчим часом почне відключати боржників комунальних послуг від водовідведення за допомогою тампонування каналізації квартири боржника системою “Крот”, власне без доступу у квартиру представником Водоканалу, та без наслідків для інших мешканців будинку, які вчасно сплачують за послуги.

Практика укладання споживачами договорів реструктуризації боргу та звернення до суду комунальним підприємством — не привела до значного погашення заборгованості за спожиті послуги водопостачання та водовідведення. Тому КП “Чорноморськводоканал” відповідно до частини 4 статті 26 Закону України “Про житлово-комунальні послуги” від 09.11.2017р. № 2189-VIII має право обмежити/припинити надання послуги з водопостачання та водовідведення тим споживачам, які заборгували.
Попередження про обмеження/припинення послуг споживачам, які мають борги, були заздалегідь вручені.

Шановні споживачі послуг: “Чи варто не сплачувати за отримані комунальні послуги роками, а потім на невизначений час залишитись без  води або каналізації?”

Сплачуйте, будь ласка, за комунальні послуги!

З повагою,  адміністрація КП “Чорноморськводоканал”