Шановні споживачі, звертаємося з проханням - за можливості надавайте показники лічильників холодної води, з 25 березня 2022 року..

Шановні споживачі, в місті Чорноморськ та прилеглих селах безперебійно здійснюється водопостачання та водовідведення комунальним підприємством “Чорноморськводоканал”. Також проводяться ремонтні роботи на водопровідних та каналізаційних мережах, зварювальні роботи, здійснюється контроль за якістю показників питної водопровідної та артезіанської води. 

Звертаємося до всіх споживачів послуг з водопостачання та водовідведення міста та сіл з проханням:

- надати у термін з 25  до кінця розрахункового періоду покази лічильників холодної питної води;

- споживачі, які не проживали за адресами (виїхали, тимчасово відсутні) та не користувалися послугами, прохання надати дійсні на теперішній час покази лічильників (на момент від’їзду), за можливості.

Дистанційно приймаються показники лічильників води, за телефоном:

✅міський відділ (04868)5-03-15, 050-490-49-90 (також у вайбер)

✅приватний відділ (04868) 5-03-14, 050-155-49-90 (також у вайбер)

✅промисловий відділ 050-188-49-90 (також у вайбер)

✅ на сайті підприємства: https://cvk.od.ua/, показники можуть надавати споживачі міського та приватного сектору,

✅надіслати на e-mail: [email protected], [email protected], показники можуть надавати всі споживачі послуг,

✅залишити дані по показам можете у поштових скриньках, які знаходяться на другому поверсі Водоканалу  та у сільських, селищних адміністраціях с.Малодолинське, с.Бурлача Балка, сел. Олександрівка.

Шановні мешканці міста Чорноморська, які мають фінансову та технічну можливість, звертаємося до Вас із проханням сплатити, хоча б частково, за послуги водопостачання та водовідведення. Так міська система водопостачання та водовідведення зможе отримати необхідні ресурси для проведення аварійних та ремонтних робіт.

Дякуємо за вашу підтримку!

З повагою, адміністрація КП “Чорноморськводоканал”