Шановні споживачі, звертаємося до вас з проханням - сплачуйте за спожиті комунальні послуги.

Шановні мешканці міста Чорноморська, які мають фінансову та технічну можливість, звертаємося до Вас із проханням сплатити, хоча б частково, за послуги водопостачання та водовідведення. Так міська система водопостачання та водовідведення зможе отримати необхідні ресурси для проведення аварійних робіт.

Звертаємо Вашу увагу, що у разі відсутності квитанцій на оплату послуг за лютий місяць 2022 року, ви можете її отримати в абонентському відділі, попередньо зателефонувати за номерами телефонів:

- міський відділ (04868)5-03-15, 050-490-49-90 

- приватний відділ (04868) 5-03-14, 050-155-49-90

- промисловий відділ 050-188-49-90 .

Оплатити за послуги можна дистанційно.

Для зручності на сайті комунального підприємства «Чорноморськводоканал» https://cvk.od.ua пропонуємо використовувати такі онлайн сервіси:

Ощад24/7, ГЕРЦ, MTB BANK, portmone.com, Privat 24.

Крім того для зручності споживачів в адміністративній будівлі Водоканалу: 

встановлений термінал самообслуговування по оплаті комунальних платежів. Оплата за централізоване водопостачання та централізоване водовідведення здійснюється без комісії банку.

Також термінал самообслуговування встановлений в адміністративній будівлі КП “Чорноморськтеплоенерго”.

КП “Чорноморськводоканал” продовжує працювати і забезпечувати мешканців міста та прилеглих населених пунктів життєво необхідними послугами.

Дякуємо Вам, за вашу підтримку! 

Отримувати комунальні послуги — будь то водопостачання, електроенергія, чи теплопостачання, на теперішній час має велике значення у житті кожної української родини!

З повагою, адміністрація КП “Чорноморськводоканал”