Шановні мешканці міста та прилеглих сіл - звертаємося з проханням, сплачуйте, по можливості, за комунальні послуги.

Шановні мешканці міста Чорноморська та прилеглих населених пунктів!

КП “Чорноморськводоканал” повідомляє всіх мешканців громади про важливість, доцільність та необхідність сплати за спожиті житлово-комунальні послуги, особливо в умовах воєнного стану, але з урахуванням фінансової можливості кожної сім’ї.

Для підтримки населення 07 березня 2022 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову №215 “Про особливості нарахування та виплати грошових допомог, пільг та житлових субсидій на період воєнного стану”. Метою даної постанови було забезпечення механізму нарахування та виплати грошових допомог, пільг та житлових субсидій на період воєнного стану. Фінансування грошових виплат проводиться Міністерством соціальної політики. В подальшому орган соціального захисту проводить звірку інформації про виплачену допомогу, у разі потреби проводить перерахунок їх розміру.

Шановні мешканці міста Чорноморська, звертаємо Вашу увагу, що споживачі послуг не звільняються від оплати за житлово-комунальні послуги (за фінансової можливості) в період воєнного стану, а держава сприяє в тому, щоб послуги з газопостачання, енергопостачання, теплопостачання, водопостачання надавались безперебійно.

Маємо прохання до споживачів КП “Чорноморськводоканал”, сплатити, хоча б частково, за послуги водопостачання та водовідведення. Так міська система водопостачання та водовідведення зможе отримати необхідні ресурси для проведення аварійних, відновлювальних робіт та для подальшої підтримки діяльності підприємства.

З повагою, адміністрація КП “Чорноморськводоканал”