Прохання до споживачів - по можливості , вчасно сплатити за отримані комунальні послуги.

Під час дії воєнного стану та ведення бойових дій на території нашої держави КП “Чорноморськводоканал” Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області продовжує надавати послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, усуває аварії та докладає усіх зусиль, які залежать від підприємства, для забезпечення безперебійного постачання води та відведення стічних вод, що є важливим для життєдіяльності нашого регіону.

Надходження оплати за послуги водопостачання та водовідведення від Вашого підприємства вкрай необхідне для забезпечення водопостачання та функціонування мереж в нашому регіоні. Призупинення платежів та несплата за послуги з водопостачання та водовідведення може призвести до неспроможності КП “Чорноморськводоканал” закупівлі - матеріалів, палива для виконання аварійно-відновлювальних робіт на мережах водопостачання та водовідведення.

Просимо Вас, у цей тяжкий для нашої Батьківщини час бути єдиними та згуртованими, по можливості, своєчасно здійснювати платежі за послуги з водопостачання та водовідведення. 

Якщо Ви не маєте змоги виконати платіж в повному обсязі і маєте запитання, просимо Вас зв’язатися з нами за електронною адресою: [email protected], також на сайті підприємства - Зворотній зв’язок, і ми вам надамо відповідь та знайдемо оптимальне рішення щодо оплати.

Оплата за спожиті комунальні послуги — це Ваш вклад в майбутнє вільної мирної України! 

Звірку суми заборгованості, а також перевірку періодів утворення заборгованості можливо зробити в Особистому кабінеті споживача (мешканці багатоквартирних будинків, приватних будинків), а юридичні особи з питання заборгованості, отримання інформації та рахунків на оплату можуть звертатися у промисловий відділ водозбуту КП “Чорноморськводоканал” (адмінбудівля).