Ми працюємо на благо громади!

Колектив комунального підприємства “Чорноморськводоканал” від усього серця дякує нашим захисникам за мирну ніч, за новий день! Ми працюємо, як завжди злагоджено, послуги з водопостачання та водовідведення надаємо своєчасно та безперебійно, ліквідовуємо аварії на мережах, здійснюємо планово-попереджувальні роботи, контролюємо якість питної води централізованої системи водопостачання та артезіанських свердловин, здійснюємо очищення стічних вод.

В нелегкий для громади час підприємство продовжує надавати послуги по обслуговуванню та ремонту водопровідного, електричного обладнання, зокрема артезіанських свердловин, щоб всі містяни мали можливість набирати питну воду в діючих бюветах з контрольованою якістю.

Дещо з приємних весняних новин — від 12 квітня 2022 року поновили свою роботу міські фонтани — в сквері “Центральний” та в Приморському парку. Фонтани заповнені чистою водою — на радість малечі та всім дорослим.

Наближаються теплі Великодні свята і коли ви відпочиватимете з малечею в парку чи біля фонтану маємо прохання: не кидайте сміття (обгортки з цукерок, поліетиленові пакетики, паперовий та пластиковий посуд, хустинки, камінці, гілки з дерев та кущів та ін.), до фонтанів, воно може стати причиною поломки! 

З повагою, колектив КП “Чорноморськводоканал”