Маючи фінансову можливість, просимо вчасно сплачувати за послуги!

На сьогоднішній день заборгованість чорноморців за послуги з 🚰водопостачання та водовідведення дуже значна, що не може не впливати на роботу підприємства в цілому. Але не зважаючи на труднощі ми все одно докладаємо максимум зусиль, працюємо задля того, щоб містяни та мешканці сіл нашої громади отримували 👨‍🔧безперебійно ‍централізоване водопостачання та послуги з водовідведення.

👩‍💼Розраховуємо на Ваші щомісячні оплати за отримані послуги, якщо  маєте таку ☝️фінансову можливість. Сплатити можете до кінця звітного місяця, до 31 травня. Тобто ви розрахуєтесь за використані послуги у квітні місяці (та за попередні місяці) - відповідно до рахунку, який вам надіслали. 💧Рахунки на оплату формуються абонентськими відділами водоканалу та надаються споживачам у термін до 10 числа щомісяця.

Якщо виникають питання, завжди можете звернутися у абонентські відділи №1 міський, №2 сільський, №3 промисловий (адмінбудівля водоканалу).

Працюємо для Вас з 8:00 до 17-00  з понеділка по п’ятницю,обідня перерва з 12:00 до 13:00.
Просимо абонентів по можливості платити за послуги дистанційно,  так на сайті https://cvk.od.ua пропонуємо використовувати такі онлайн сервіси:
✅Ощад 24/7, ГЕРЦ, MTB BANK, portmone.com, Privat 24,  City 24.

Також для зручності мешканців в адміністративній будівлі Водоканалу встановлений ✅термінал самообслуговування по оплаті комунальних платежів (за водопостачання без комісії банку), ще оплату за водопостачання та водовідведення  приймають у ✅відділеннях Укрпошти міста та сіл.

Будьте уважні: ✅при оплаті вказуйте повну інформацію (особовий    рахунок, прізвище споживача та адресу), для зарахування такої оплати саме на ваш особовий рахунок.

Працюємо задля Вас і з любов’ю до України!🇺🇦