Вчасна сплата за послуги- це злагоджена робота підприємства!

💖Дякуємо всім споживачам, хто відповідально ставиться до оплати!
Оплата за 👨‍🔧комунальні послуги — це першочергово внесок у забезпечення безперебійного 🚰водопостачання та водовідведення міста. 
Сьогодні в умовах воєнного стану фахівці КП “Чорноморськводоканал”  здійснюють обслуговування 👨‍🔧водопровідних та 👩‍🔬каналізаційних мереж, насосного обладнання, електричного обладнання, їх ремонт, оперативно виявляють та 🚧ліквідують аварійні ситуації. Оплата за послуги дозволить забезпечити безперебійну роботу  і дільниць 🚰водопроводу та каналізації, і 👩‍🔬очисних споруд, і відділів з обслуговування абонентів. Від вчасно сплачених рахунків роботи з обслуговування не припинятимуться, ремонти здійснюватимуться, цілодобово працюватиме диспетчерська служба, а вода безперебійно надходитиме до кожної оселі.

Від початку війни ми не припиняли надавати послуги, консультувати наших споживачів, також вести особистий прийом.
💖Ми відповідальні перед споживачами послуг, але ми відповідальні і перед працівниками водоканалу. Повинні сплачувати їм заробітну плату, завжди вчасно купувати паливно-мастильні матеріали та реагенти, матеріали для проведення аварійних, відновлювальних робіт. Цього ми не зможемо без Вашої допомоги!   
👩‍💼Сподіваємося на те, що всі, хто має можливість тепер, й надалі будуть сплачувати за послуги водопостачання та водовідведення і підтримувати нас.

🇺🇦Все буде Україна!