Каналізація -не смітник!

07.06.2022р.

👪Ми з вами живемо на території Чорноморської громади, і дякувати богу, все в нас нормально. Живемо, працюємо, доглядаємо дітей, опікуємося рідними — робимо все для того, щоб життя мало радісні кольори в такий час, як сьогодні. Хочеться попросити всіх містян, адже вам доводиться бачити на вулицях міста 👨‍🔧бригади слюсарів водоканалу, які проводять прочищення каналізаційних мереж, зокрема, гідродинамічним способом. Використовуючи спеціальну техніку фахівці дільниці з обслуговування каналізаційних мереж 💦прочищують засмічені труби від того сміття, яке не винесене мешканцями в контейнер, а було викинуте в каналізацію.

🙋‍♀️У травні місяці нашими працівниками проведені прочищення 21 затору на каналізаційних мережах та у колодязях.

👷‍♂Щоразу бригади знаходять залишки їжі, зіпсовані овочі та фрукти, поліетиленові пакети, ганчірки (у великій кількості), і навіть биту цеглу, та рештки розбитого посуду, скла! 

👏Пам’ятайте: міська каналізаційна система не розрахована на утилізацію сміття – вона пристосована лише для стоків!

Запобігти заторам можливо, якщо кожен візьме за правило і не буде сміття викидати в каналізацію.

У випадку проблем з каналізацією, телефонуйте до ваших житлово-експлуатаційних дільниць (ЖЕД) за місцем проживання, а вже ЖЕД передає заявку для виконання робіт по прочищенню в найкоротший термін в КП “Чорноморськводоканал”.

🌟До відома, КП “Чорноморськводоканал” обслуговує понад 137,4 км каналізаційних мереж.