Контролери КП “Чорноморськводоканалу”

 Контролери КП “Чорноморськводоканалу”

👩‍💼В нашому підприємстві працює багато спеціалістів — серед них контролери, які виконують вкрай важливу роботу. В основному контролери у нас жінки, вони допомагають здійснювати коректний облік даних показів лічильників та забезпечують точність нарахувань за спожиту питну воду.

👪Можливо не всі мешканці цінують їх працю, бувають різні випадки, бо люди різні; в основному недоброзичлива поведінка надходить з боку злісних боржників, та тих, хто втручається в роботу приладів обліку води (випадки з магнітами), порушуючи умови договору та створюють збитки підприємству.

🙋Всі контролери КП “Чорноморськводоканалу” мають посвідчення і в ході виконання своїх обов’язків повинні надати його на вимогу споживача. Контролери здебільшого працюють з лічильниками споживачів в оселях, або безпосередньо на місці їх встановлення (в колодязях). Найпоширенішою причиною візиту контролера - є контрольне знімання показників. Навіть якщо кожного місяця надавати покази лічильника, це не звільняє Вас від обов’язку забезпечити доступ представника водоканалу для проведення контрольного зняття показів засобів обліку (детальніше це визначено у законах України «Про житлово-комунальні послуги» та «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання»).

❓Якщо виникла потреба, Ви можете самостійно замовити візит контролера. Наприклад, у вас виникли розбіжності у переданих показниках та у рахунках. Для врегулювання цього питання Вам потрібно викликати контролера і він здійснить контрольне зняття показів ваших лічильників, складе акт та надасть відомості до автоматизованої системи розрахунків підприємства (для формування рахунків на оплату за послуги).

Звертаємо Вашу увагу: перерахунок (після зняття контрольних показів) здійснять у звітному періоді, також можливий за період останніх 12 місяців (за умов). Контрольне зняття показів лічильника виконуються безкоштовно. Замовити візит контролера можна за телефонами відділів:

✅ абонентський відділ №1 - міський, (04868)5-03-15, 050-490-49-90,

✅ абонентський відділ №2 - приватний, (04868) 5-03-14, 050-155-49-90.

💖Звертаємося до споживачів послуг з централізованого водопостачання на централізованого водовідведення, сприяйте, будь ласка, роботі контролерів, вчасно передавайте показники лічильників, співпрацюйте. Адже крім всього вищезазначеного контролери ще й співпрацюють з боржниками: особисто надають попередження з проханням погасити борг, або укласти договір реструктуризації, укласти договір на послуги, також доставляють приписи, складають акти звірок, надають важливі інформації.