Для якісного обліку послуг та економії сімейного бюджету, рекомендовано встановити квартирні прилади обліку води.

                                         ШАНОВНИЙ СПОЖИВАЧ!
КП «Чорноморськводоканал» доводить до Вашого відома, що з 02 серпня 2017р. набрав чинності Закон України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання” №2119-VIII від 22.06.2017р. Відповідно до Закону в усіх житлових будинках будуть встановлені вузли  комерційного загальнобудинкового обліку.
Загальний обсяг спожитої у будинку  води, визначений  за допомогою вузлів комерційного обліку, буде розподілятися між мешканцями будинку.
Квартири споживачів, які оснащені вузлами квартирного обліку, обсяг води буде визначатися згідно показань лічильників, встановлених у квартирі.
Квартири споживачів, які не оснащені вузлами квартирного обліку, обсяг води буде визначатися в такому порядку:

  • від загального обсягу спожитої у будинку води буде відніматися обсяг води витрачений на загально-будинкові потреби і обсяг води по квартирним лічильникам встановленим у квартирах, різниця  обсягу води яка залишилась буде  розподілятися пропорційно до кількості осіб, які мешкають в квартирі.

Згідно проведеного аналізу:

  •  середній відсоток встановлених в квартирах лічильників  в багатоповерховому будинку складає 94%; 
  • втрати питної води  по будинку складають 10-20%, які будуть розподілятися між мешканцями будинку  в яких немає лічильників.

На підставі вищевикладеного, для якісного обліку послуг та економії сімейного  бюджету, рекомендуємо встановити  квартирні прилади обліку води.
У разі обгрунтованих фінансових труднощів, Вам необхідно звернутися до Управління соціальної політики за адресою: м. Чорноморськ , вул. Хантадзе 8А, телефон для довідок 2-56-31 з питання встановлення  квартирних лічильників за рахунок бюджету міста Чорноморськ згідно рішення Чорноморської міської  ради №451-VII від 26.06.2019року.
Будемо раді надати Вам консультацію з питання оснащення квартири лічильниками води.
 

Телефон для довідок: 5-03-15; 050-490-49-90.                                                                                                    

                                                                                          Адміністрація  КП “Чорноморськводоканал”