Ви бажаєте приєднатись до мережі: зверніться до виробничо-технічного відділу водоканалу!

❓ 🙋 Ви живете в місті чи селі? Бажаєте провести в будинок, за необхідності, водопостачання та водовідведення? 👷‍♂Тоді без нашої допомоги Вам не обійтись?

👩‍💼Звертайтесь до фахівців виробничо-технічного відділу водоканалу, кабінет 310 (3 поверх). Саме у цьому відділі інженери розробляють та видають технічні умови (ТУ) на приєднання споживачів до мереж водопостачання та водовідведення міста. А ось вже на основі, отриманих технічних умов, проєктувальники готують проєкт, в якому зазначені матеріали для проведення робіт, об’єм водопостачання, діаметри труб, тиск води в мережі, місце підключення, тип лічильника, межі відповідальності, глибина закладення труб, джерело водопостачання. 

☝️Отримання цих документів є важливим етапом, якщо комунікації підводяться до 🏘новобудови (приватної, колективної чи державної), або промислового об’єкту.

Виконані роботи з проведення комунікацій, обов’язково будуть перевірені фахівцями відділу на відповідність технічним умовам, проєкту і вже потім новопрокладені та приєднані мережі будуть введені в експлуатацію.

Працюємо задля Вас і з любов’ю до України! 💖Щиро дякуємо спеціалістам відділу за їх працю!