Дякуємо нашим споживачам за вчасно сплачені рахунки з водопостачання та водовідведення!

💖Вітаємо, чорноморці! Від усього серця дякуємо нашим споживачам за вчасно сплачені рахунки з водопостачання та водовідведення! 

Саме завдяки Вашим оплатам за послуги забезпечується безперебійна робота 💧водоканалу, маємо можливість цілодобово постачати воду у ваші домівки, додатково знезаражувати її, ліквідовувати аварії на мережах, прочищати затори, обслуговувати та підтримувати у робочому стані обладнання, очищувати стічні води, контролювати якість води. 

👪Дякуючи мешканцям нашої громади, тим хто сплачує 💯стовідсотково, аби й навіть частково (фінансові можливості родин різні) - воду в місті та селах мають всі! А від того, як надходження по рахункам зменшаться, чи будуть надходити не в повному об’ємі, залежатиме вчасна оплата комунальним підприємством постачальнику послуги(м.Одеса) за отриману воду.

🙋Будь ласка, намагайтеся сплачувати за воду, не допускаючи ризиків залишитися без водопостачання!

Сплатити за комунальні послуги можна дистанційно, для зручності на сайті «Чорноморськводоканал» (https://cvk.od.ua)👇 пропонуємо скористатися платіжними системами банків: 

Ощад 24/7, ✅ГЕРЦ, ✅MTB BANK, ✅portmone.com, ✅Privat 24, ✅City24 та терміналами самообслуговування (без комісії банку), встановленими за адресами: проспект Миру, 41-а, вул.Торгівельна 2-а; вул. Олександрійська, 2-б;

✅також можна сплатити у відділеннях Укрпошти міста та сіл громади.

При оплаті вірно вказуйте інформацію абонента (особовий рахунок, П.І.Б., адресу), для зарахування оплати саме на Ваш особовий рахунок.🤝

🇺🇦Ми працюємо заради Вас і з любов’ю до України!