Адресна дотація — це додаткова соціальна гарантія з водопостачання та водовідведення малозабезпеченим мешканцям громади

У липні місяці всім споживачам послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення Чорноморської міської територіальної громади надані, або надіслані, рахунки на оплату послуг за червень 2022 року. До відома, в рахунках споживачів є визначена сума адресної допомоги (адресна дотація), яка зменшує загальне нарахування до сплати.

Адресна дотація — це додаткова соціальна гарантія з водопостачання та водовідведення, нарахування якої розпочато з 1 червня 2022 року на виконання заходів міської цільової програми соціального захисту та надання соціальних послуг населенню Чорноморської міської територіальної громади на 2021-2025р.р. малозабезпеченим верствам населення міста.

Розрахунок додаткових соціальних гарантій малозабезпеченим мешканцям громади проведений, виходячи з тарифів, що затверджені станом на 01.06.2022 року. Право на отримання адресної допомоги мають незахищені верстви населення, які зареєстровані та фактично проживають у місті Чорноморську. Якщо є необхідність і виникли питання з приводу призначення адресної дотації, можете звернутися до Управління соціальної політики в м.Чорноморську, вул.Хантадзе, 8-А, каб.№1, тел:2-56-31.