Інформація споживачам комунальних послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

Інформація споживачам комунальних послуг з централізованого водопостачання                                            та централізованого водовідведення

КП “Чорноморськводоканал” пропонує Вам укласти Договір на умовах Типового Договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затвердженого постановою Кабінета Міністрів України від 05.07.2019року №690.

Ознайомитися з умовами Договору можливо на офіційних сайтах Чорноморської міської ради та Водоканала за адресами: cmr.gov.ua та cvk.od.ua та в місцевій газеті “Чорноморський маяк”.

Прийняттям (акцептуванням) запропонованого договору буде вважатися сплачений Вами даний рахунок (квитанція) від КП“Чорноморськводоканал” за надані послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

У разі Вашої незгоди укласти Договір, запропонований Водоканалом згідно типових, Ви не маєте права споживати послуги та повинні подати заяву про припинення користування послугами. З моменту акцептування умов договору споживач та Водоканал набувають всіх прав та обов’язків за Договором та несуть відповідальність за його невиконання згідно умовам Договору та чинного законодавства України.

Сплатою рахунку, підписанням Договору, згідно типового, споживач підтверджує згоду на автоматизовану обробку його персональних даних згідно з чинним законодавством та можливу їх передачу третім особам, які мають право на отримання цих даних згідно чинного законодавства.

 

Адміністрація КП “Чорноморськводоканал”