Сплата за комунальні послуги - запорука сталої роботи водоканалу!

Не зважаючи на труднощі ми продовжуємо докладати максимум зусиль, задля того, щоб всі містяни та мешканці сіл нашої громади 👨‍🔧безперебійно отримували ‍централізоване водопостачання та послуги з водовідведення.

Нагадуємо, що сплатити за послуги необхідно не пізніше 20 числа місяця, що настає за розрахунковим. Тобто ви розраховуєтесь у серпні місяці за спожиті послуги влипні - відповідно до рахунку, який вам надіслали. 💧Рахунки на оплату формуються абонентськими відділами водоканалу та надаються споживачам у термін до 10 числа щомісяця.

👩‍💼Розраховуємо на Ваші щомісячні оплати за отримані послуги. 

Для зручності в сплаті можете скористатися  будь-яким способом, так на сайті https://cvk.od.ua пропонуємо використовувати такі онлайн сервіси:
✅Ощад 24/7, ГЕРЦ, MTBBANK, portmone.com, Privat 24,  City 24.

Також для зручності мешканців в адміністративній будівлі Водоканалу встановлений ✅термінал самообслуговування по оплаті комунальних платежів (за водопостачання без комісії банку), ще оплату за водопостачання та водовідведення приймають у ✅відділеннях Укрпошти міста та сіл.

Будьте уважні: ✅при оплаті вказуйте повну інформацію (особовий    рахунок, прізвище споживача та адресу), для зарахування такої оплати саме на Ваш особовий рахунок.

Працюємо задля Вас і з любов’ю до України!🇺🇦