Фахівці КП «Чорноморськводоканал» долучилися до акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

👩👷‍У вересні, під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, у 2022 році Україна традиційно приєдналася до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу.

Приєдналися сьогодні, 23 вересня, до масштабної акції і фахівці всіх дільниць 💧 «Чорноморськводоканалу» заради спільної мети – «Рятуємо планету від сміття»! 

Провели санітарне прибирання приміщень – офісних (адміністративна будівля), виробничих (дільниці водопроводу, каналізаційних мереж, очисних споруд), ангарів та складів (транспортна дільниця, очисні споруди, підкачувальні станції). Всі працівники були задіяні: здійснили покіс трави, прибрали сухі дерева та гілки, висадили молоді деревця та кущі, прибрали прилеглі території на об’єктах від сміття, старого приладдя.

☝️Акція має глибоке значення у формуванні національної культури чистоти! Тому ми всі маємо приєднатися до всесвітнього заходу!

Возможно, это изображение 4 человека, люди стоят, дерево и на открытом воздухе

 

Возможно, это изображение 2 человека и на открытом воздухе