Огляд новин станом на 19.01.2023р. Завжди працюємо для вас!

ОГЛЯД НОВИН на 19.01.2023💙

Вітаємо, друзі!

💦 З 01.01.2023 по 19.01.2023 року фахівцями служби Водозбуту 👷‍ виконані роботи, зокрема контролерами абонентських відділів вручені☝️приписи боржникам послуг (борг понад 800,00грн) - 347 споживачу (по можливості спілкувалися особисто); знято контрольних показників лічильників води — 3250 абонентів; за першу половину місяця телефоном спілкувалися з 225 споживачами щодо сплати боргу за водоспоживання та водовідведення (та надали вичерпну інформацію стосовно оплати та розподілу обсягів послуг в багатоквартирних будинках, можливістю укласти договорів реструктуризації з оплатою частинами боргу). 

Знято квартирних лічильників з обслуговування для заміни (закінчився термін використання), час повірки – у 30 абонентів, повторне опломбування 47 лічильників. 

🫗 Укладено договорів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення —20 споживачів. 

☄Доставили більш як 26тис. споживачам рахунки на оплату за водопостачання та водовідведення. 

👩‍💼За робочий тиждень по особистим зверненням надані роз’яснення - 125 споживачам, щодо розподілу послуг в багатоквартирному будинку (з встановленим вузлом комерційного обліку та інше).

Встановлена кількість антимагнітних стрічок - 2708 од.(від серпня 2022року).

👨‍🔧Продовжуємо співпрацювати з юридичними особами щодо оплати за спожиті послуги. Дякуємо Вам за розуміння і підтримку! 

👩‍💼 Нагадуємо, що плата складається з плати за послугу з водопостачання, плати за послугу з водовідведення, розраховуватися можна до кінця місяця.

🚰 Середньодобова подача води мешканцям складає більше 10 тис. м³. 

Сьогодні ми щиро дякуємо нашим споживачам, кожному мешканцю, хто сплачує за рахунками. Саме завдяки вашим освоєчасним оплатам водоканал продовжує працювати і забезпечувати громаду чистою питною водою.

🎆💥 Велику роботу проводять контролери абонентських відділів, кожного дня наші дівчата виходять на виклики до споживачів — опломбовують/розпломбовують лічильники, доставляють рахунки, роблять фотофіксацію показань лічильників, при цьому їм все частіше доводиться відбиватися від бродячих та і від домашніх собак, так як багато наших споживачів мешкають в селах.

👩‍💼 Шановні, небагато реклами: 🙏 

сплатити за послуги можна в Телеграм-боті КП «Чорноморськводоканалу» в Телеграм https://t.me/cvk_od_bot ;

на сайті підприємства КП “Чорноморськводоканалу” (https://cvk.od.ua) розміщені такі платіжні системи:

💙Ощад 24/7, ГЕРЦ, MTB BANK, portmone.com, Privat 24, City24; 

💙термінали самообслуговування (без комісії банку) встановлені та працюють(за наявності світла та інтернету) за адресами: проспект Миру, 41-а, вул.Торгівельна 2-а; вул. Олександрійська, 2-б;

💙в чат-боті в Телеграм-каналі https://t.me/cvk_od_bot (сплатити за рахунком);

💙також можна сплатити у відділеннях Укрпошти міста та сіл громади.

⚡Загроза обстрілів наших південних регіонів залишається, тому під час повітряної тривоги всі відвідувачі мають пройти у найближче безпечне укриття і перебувати там до того моменту, як повітряну тривогу буде відмінено (проспект Миру,30 — виставковий зал). 

💖Після закінчення повітряної тривоги прийом абонентів продовжиться.

Кожного дня страждає від обстрілів критична інфраструктура країни, але ми витримаємо, бо ми разом!

Бережіть себе і пам’ятайте про безпеку. 🇺🇦