Сплачуймо за воду всі разом! Є оплата - є вода!

Вітаємо, друзі!🌞

🌀Лютий місяць як завжди - холодний і непривітний, але є дні і сонячні, хоч радості з того і мало. День за днем ми проживаємо з вірою,  що в Україні настане мир та спокійне життя, повернуться додому наші захисники. Інакше й бути не може! 

❄В першій декаді лютого Абонентські відділи водоканалу ✅завершили доставку мешканцям міста та сіл рахунків на оплату за отримані послуги з водопостачання та водовідведення, ✅надали повідомлення про необхідність повірки/заміни квартирних лічильників обліку води (неповірені 4 роки і більше). На сайті підприємства ✅оприлюднено інформацію, всім споживачам до відома, щодо впровадження плати за абонентське обслуговування з 1 березня 2023 року у розмірі 34,86 грн. ✅Абонентська плата з’явиться у рахунках за березень, які будуть надані споживачам у квітні 2023 року.

👥 Нажаль, заборгованість чорноморців перед КП “Чорноморськводоканал” за спожиті послуги в перший місяць року не стає меншою. Всі ми живемо в нелегкий період то ж завжди з розумінням ставимося до кожної ситуації, в якій люди не можуть сплатити. 

👩‍💼І в основному звертаємося до споживачів щодо оплат, які мають стовідсоткову можливість сплати по рахункам за комунальні послуги —до юридичних осіб, фізичних осіб підприємців, працівників установ та організацій міста. Розраховуємо на ваші оплати до кінця лютого місяця за спожиті послуги в січні! 

🧑‍🔧Щоденно КП "Чорноморськводоканал" продовжує безперебійно постачати воду до осель містянам, виконує аварійні роботи на мережах, сплачує за електроенергію, купує воду для постачання, паливно-мастильні матеріали, реагенти для дознезараження, для очищення стічної води, матеріали для ремонту техніки, та забезпечуємо сталу роботу каналізаційних та підкачувальних станцій. Маємо надію, що так буде й надалі.

Для зручності по оплаті за послуги можете скористатися будь-яким способом,

так на сайті https://cvk.od.ua пропонуємо використовувати онлайн-сервіси:

💦 Ощад 24/7, 💦ГЕРЦ, 💦 MTB BANK, 💦 portmone.com, 💦Privat24, 💦City24.

🆕Також для зручності мешканців в адміністративній будівлі Водоканалу встановлений 🙋‍♀️термінал самообслуговування по оплаті комунальних платежів (за водопостачання без комісії банку), ще оплату за водопостачання та водовідведення приймають у відділеннях Укрпошти міста та сіл.

❗Пам’ятайте,що при оплаті необхідно вказати повну інформацію (особовий рахунок, прізвище споживача та адресу), для зарахування такої оплати саме на Ваш особовий рахунок.

💖Працюємо задля Вас і з любов’ю до України! 

Сплачйте за