Прохання до споживачів послуг водоканалу - сплатіть за воду у лютому.

Вітаємо, друзі!

⛈Вибачаємося, але знову повинні поінформувати всіх споживачів послуг КП “Чорноморськводоканалу”. Загальна заборгованість споживачів перед Водоканалом складає - 33,2млн.грн. 👨‍👩‍👧Незважаючи на те, що більшість споживачів платять вчасно, і ми їм дуже 🌞“Дякуємо! За допомогу, за розуміння!” - але на жаль, є й ті, які заборгували. 🌊Сьогодні вже 21 лютого, а ми зазвичай просимо всіх містян, мешканців сіл та юридичних осіб сплатити саме до 20 числа (як прописано у договорах на послуги). 

🆕Бачте, залишається останній тиждень лютого і ми сподіваємося та нагадуємо: “Не забудьте сплатити за водопостачання та водовідведення. Маєте можливість, сплатіть сто відсотків, бо так складається, що станом на сьогодні відсоток сплати за спожиті послуги не зростає — є 57,7%”. 🏢Будь-які сплачені кошти є суттєвою підтримкою для Водоканалу, адже роботи ми не припиняємо, безперебійно доставляємо воду в домівки. А наші фахівці аварійно-відновлювальних бригад завжди працюють на ділянках водопровідних та каналізаційних мереж, ліквідують пориви та витоки, прочищують і промивають колодязі, обслуговують підкачувальні насосні та каналізаційні станції. 

Сплатити можете на сайті підприємства КП “Чорноморськводоканалу” (https://cvk.od.ua) скориставшись платіжними системи ☝️:

💙Ощад 24/7, 💧 ГЕРЦ, 💧 MTB BANK, 💧 portmone.com, 💧 Privat 24, 💧 City24; 

💙термінали самообслуговування (без комісії банку) встановлені та працюють (за наявності світла та інтернету) за адресами: проспект Миру, 41-а(адмінбудівля водоканалу), вул.Торгівельна 2-а; вул. Олександрійська, 2-б;

💙в чат-боті в Телеграм-каналі https://t.me/cvk_od_bot (сплатити за рахунком);

💙також можна сплатити у відділеннях Укрпошти міста та сіл громади.

Возможно, это изображение 1 человек, трава и дерево