18.02.2023 року відбулася зустріч з мешканцями гуртожитку за адресою провулок Шкільний, 4-А.

21.02.2023

🌀18.02.2023 року відбулася зустріч з мешканцями гуртожитку за адресою провулок Шкільний, 4-А. Були присутні та надавали роз’яснення представники від Морського торгівельного порту “Чорноморськ”, КП “МУЖКГ”, КП “Чорноморськтеплоенерго”, КП “Чорноморськводоканал”.

Головні питання, які розглядалися та потребують організованого вирішення:

🏫приватизація житлових приміщень;

🚰укладення договорів на комунальні послуги, зокрема з надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Також були проведені перевірки житлових приміщень, сумісно з представниками комунальних підприємств та представників від мешканців гуртожитку. 👨‍👩‍👧Встановлено, що фактично проживають у 82 помешканнях (32 кімнати будуть зачинені і опломбовані).

☝️Нарахування послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення за січень 2023 року споживачам, які мешкають в гуртожитках, здійснюється відповідно показань ВКО холодної води до кількості зареєстрованих осіб. 

🆕 КП “Чорноморськводоканал” запрошує мешканців гуртожитку на укладення індивідуальних договорів до абонентського відділу №1 (міський відділ), каб.203, адміністративна будівля водоканалу, 2 поверх.

Необхідно надати копії та оригінали документів:

❗паспорт,❗ІНН, ❗при наявності ордер на кімнату, ❗довідку про кількість зареєстрованих осіб.

Адміністрація КП “Чорноморськводоканал”

Возможно, это изображение 11 человек, люди стоят, толпа и на открытом воздухе