Огляд новин станом на 23.02.2023р. Завжди працюємо для вас!

ОГЛЯД НОВИН на 23.02.2023р. 💙

Вітаємо, друзі! 🙋‍♀️ Всім гарного дня!

🌞Завтра п’ятниця, попереду вихідні, прогноз погоди мінливий, як і наші плани та бажання, але то таке, бо слів з пісні не викинути:

🙏«Що все буде добре

Для кожного з нас

Що все буде добре,

🍀 Настане наш час».

Віримо в ЗСУ! ⚡ Віримо в перемогу та звільнення наших окупованих територій. Можемо - працювати та підтримувати наших захисників!

🧑‍🔧 Тож водоканалівці міста Чорноморська завжди працюють. Бригади АВР виконують великий обсяг робіт на комунальних мережах водопроводу (по можливості без відключення від водопостачання), каналізаційних мережах, об’єктах підприємства, очисних спорудах.

🚰 Фахівці абонентських відділів завжди у роботі та на телефоні (🔖щоб надавати споживачам всю необхідну інформацію щодо послуг, 🔖приєднання до мереж, 🔖розірвання договорів або їх укладення, щодо 🔖нарахувань та сплати за послуги, щодо можливості 🔖отримати адресну матеріальну допомогу малозабезпеченим). 

18.02.2023 відбулася зустріч з мешканцями гуртожитку за адресою провулок Шкільний, 4-А, по вирішенню основних питань: 🏫приватизація житлових приміщень;🚰укладення договорів на комунальні послуги ( з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення).

Сьогодні, 23.02.2023 🧑‍🔧контролери служби водозбуту (міський відділ №1) сумісно з представниками ЖЕД обстежують гуртожитки (приміщення, уточнення кількості зареєстрованих осі), по вул.Парковій, вул.Олександрійській. Також 🧑‍🔧контролери приватного відділу №2 виконують обстеження в приватному секторі, щодо виявлення самовільного приєднання до комунального водопроводу( вже є такі факти, складено акти).

Графік роботи фахівців, за адресою проспект Миру, 41-а (адмінбудівля):

☝️з понеділка по четвер від 8:00 до 17-00,

☝️п’ятниця з 8:00 до 15:00

☝️обідня перерва з 12:00 до 13:00, 

☝️вихідні дні - субота та неділя.

🌀За період з 16.02.2023 по 23.02.2023 року службою Водозбуту 👷‍ виконані роботи: контролерами вручені ✏ приписи боржникам послуг (борг понад 800,00грн) — 152 споживачам (з деякими спілкувалися особисто); знято контрольних показників лічильників води — в 2555 абонентів; за цей час ✏телефоном спілкувалися з 319 споживачами щодо сплати заборгованості (роз’яснення стосовно оплати, нарахувань, розподіл обсягів послуг в багатоповерхівках та договорів реструктуризації боргу з можливістю сплати частинами -2 укладених договори, на суму 36199,10грн). 

🌪Доставляли повідомлення споживачам про повірку/заміну лічильників води термін використання яких вже понад 4 роки- 184 споживачам.

✏ Знято квартирних лічильників з обслуговування для заміни (закінчився термін використання), або повірки – у 45 абонентів. ✏ Укладено договорів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення —152 споживачі. ✏ Доставлено рахунків на оплату споживачам в січні – 26877. Повторно опломбовано - 69 лічильників.

✏За робочий тиждень по особистим зверненням надані роз’яснення - 141 споживачу щодо розподілу послуг в багатоквартирному будинку (з встановленим вузлом комерційного обліку) та ін.

🆕Продовжуємо роботу з юридичними особами(промвідділ) щодо стовідсоткової своєчасної оплати заборгованості, та поточних нарахувань. 

👨‍👩‍ Шановні споживачі, ми розраховуємо на ваші оплати, бо вони є єдиним джерелом надходження коштів водоканалу. 

Звертаємося до всім мешканців і дуже просимо робити оплати за спожиту воду, звичайно якщо ви маєте фінансову можливість.

🌀 Щодо водопостачання або аварійних відключень — до Вашої уваги новини в чат-боті в Телеграм-каналі https://t.me/cvk_od_bot , на сайті водоканалу(розділ Новини) https://cvk.od.ua/, на сторінці у фейсбук https://www.facebook.com/profile.php?id=100057377031367.

💎 Нагадуємо, що плата складається з плати за послугу з водопостачання, плати за послугу з водовідведення.

💦 Середньодобова подача води мешканцям складає 10тис. м³. 

Бережіть себе і пам’ятайте про безпеку. 🇺🇦

Возможно, это изображение 1 человек и на открытом воздухе