Асоціація Укрводоканалекологія: "Кожен на своєму місці так чи інакше робить внесок в наближення перемоги".

Вже рік українці хоробро та непохитно протистоять російським окупантам. І кожен на своєму місці так чи інакше робить внесок в наближення перемоги. 

🙏

Завдяки героїчним бійцям ЗСУ, серед яких є багато співробітників водоканалів, наша країна тримає оборону, а мирні мешканці можуть відносно спокійно спати вночі, працювати та забезпечувати стабільність у тилу.

🙏

Завдяки працівникам комунальних підприємств, які не полишили робочі місця, і ризикуючи життям продовжували виконувати свою справу, люди мають воду, світло, тепло, опалення, зв’язок, прибрані вулиці тощо. Завдяки самовідданим працівникам водоканалів мешканці українських міст навіть під час атак на енергетичну інфраструктуру мають воду у кранах та справну каналізацію. Фахівці роблять усе можливе, щоб навіть у найтяжчих ситуаціях знаходити безпрецедентні технічні рішення і подавати людям воду. Вони ризикують, а іноді і платять за це своїм життям.

🙏

Завдяки активним волонтерам наші бійці вчасно отримують необхідну їм допомогу: техніку, устаткування, побутові речі та продукти, а разом з тим відчувають нашу підтримку та піклування. Працівники водоканалів також активно долучаються до волонтерської діяльності: збирають кошти, передають на фронт продуктові набори, техніку, маскувальні сітки, окопні свічки тощо.

🙏

Завдяки нашій згуртованості та взаємопідтримці ми швидше долали наслідки ворожих атак та відновлювали зруйноване. Водоканали в часи війни показали неймовірну єдність: ділились технікою та обладнанням, відправляли на допомогу своїх фахівців, навіть надсилали у найбільш постраждалі міста продукти для своїх колег - працівників водоканалів, які практично жили на роботі в умовах окупації.

💪

І ми продовжуємо боротись та працювати, кожен на своєму фронті. Віримо, що перемога настане вже зовсім скоро. Завдяки тобі, мужній воїне! Завдяки тобі, безстрашний комунальнику! Завдяки тобі, невтомний волонтере! Завдяки кожному з нас!

Возможно, это изображение 8 человек, на открытом воздухе и текст