До уваги споживачів КП “Чорноморськводоканал” - зміни цін/тарифів на послуги від 01.04.2020 року.

     До уваги споживачів КП “Чорноморськводоканал”

 КП ”Чорноморськводоканал” повідомляє, що  рішенням  виконавчого комітету Чорноморської міської ради  від 24.03.2020 року   №48     з     01.04.2020 року   КП “Чорноморськводоканал”  встановлено тарифи на  послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення  в наступних розмірах:

а) на послуги з централізованого водопостачання :

-для  споживачів, які  є суб'єктами господарювання  у  сфер іцентралізованого водопостачання та центалізованого водовідведення — 8,04 грн.  за 1м³ з   урахуванням податку на додану вартість

- для споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення — 17,40 грн. за 1 м³ з урахуванням податку на додану вартість; 

б) на послуги з централізованого водовідведення :

-для  споживачів, які  є суб'єктами господарювання  у  сфері централізованого    водопостачання та централізованого водовідведення — 7,14 грн. за 1 м³  з урахуванням податку на додану вартість;

-для споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення — 13,68 грн. за 1 м³  з урахуванням податку на додану вартість.

Звертаємо увагу на те, що з 01.04.2020 року скасовуються тарифи  на послуги з централізованого постачання  холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) і споживачі всіх категорій будуть сплачувати за послуги за тарифами на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. 

До категорії споживачів, які є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення  належать “оптові покупці”, а до категорії  споживачів, які не є  суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення належать  такі: населення, бюджетні установи, суб'єкти господарювання (юридичні та фізичні особи).

Таким чином, з 01.04.2020 року всі споживачі послуг водопостачання та водовідведення (крім “оптових покупців”) будуть сплачувати за отримані послуги за тарифами загальний розмір яких складає 31,08 грн./м3 (з ПДВ) — (17,40-централізоване водопостачання +13,68-централізоване водовідведення.

Рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради  від 24.03.2020 року  №48 “Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведння комунальному підприємству “Чорноморськводоканал” Чорноморської міської ради Одеської області” зі структурою тарифів відповідно до додатку до рішення додається. 

Посилання на веб-сторінку сайту КП «Чорноморськводокана», де розміщено рішення №48 від 24.03.2020 року та додаток до рішення https://cvk.od.ua/page/3.