Кожна сплачена гривня за воду – це неабияка підтримка підприємству для сталої роботи!

🍀Початок березня, розквіт весни, сподівань та мрій, великої ВІРИ в Перемогу українського народу! Вітаємо з Весною, шановні чорноморці!

🌀Пройшла гаряча пора — надання показань лічильників холодної води в абонентські відділи водоканалу. Сподіваємося у вас все вийшло, адже багато людей приходило особисто, бо ж гарна погода спонукає до прогулянки містом, особливо людей старшого покоління. 🏡

🎊По статистиці багато містян скористалися онлайн-сервісами, чат-ботом для подачі показань.

☝️Але є споживачі, що не подали показання приладів, з різних причин: 🔖3 місяці -3739 особових рахунків, 🔖більше 6 місяців - 1428.

Тому, щоб суми нарахувань за 🚰спожиту воду та користування водовідведенням не були більшими в декілька разів в рахунках, ніж були б фактичні нарахування, ❗ВАЖЛИВО вчасно надавати показання по факту. Якщо не використовували воду - треба повторити попередні.

Споживачам, які не надали на кінець розрахункового періоду показання, нарахування проводитиметься по 💧середньому обсягу споживання за попередні 12 місяців з урахуванням корегуючого коефіцієнту, який застосовують на період дії воєнного стану. 

🔖Серед споживачів водоканалу - 910 споживачів (особові рахунки, населення) не внесли жодної оплати за спожиті послуги за останні 12 місяців — їх борг сягнув 9,5 млн.грн.

КП “Чорноморськводоканал” звертається до всіх мешканців: 👨‍👩‍👧“Своєчасні сплати по рахунках - це запорука сталої роботи підприємства”.

Тож, шановні споживачі, ви маєте можливість сплачувати вчасно, скориставшись платіжними системи на сайті підприємства КП “Чорноморськводоканалу” (https://cvk.od.ua):

✅ Ощад 24/7, ✅ ГЕРЦ,✅ MTB BANK, ✅ portmone.com, ✅ Privat 24, ✅City24;

✅термінали самообслуговування (без комісії банку) встановлені та працюють (за наявності світла та інтернету) за адресами: проспект Миру, 41-а , вул.Торгівельна 2-а; вул. Олександрійська, 2-б;

✅в чат-боті в Телеграм-каналі https://t.me/cvk_od_bot (сплатити за рахунком).

📝На замітку: Споживачі, що вчасно не сплачують, будуть передані до юридичного відділу для подання до суду позовних заяв на видачу судових наказів по стягненню боргу, або ви маєте можливість 💙укласти договір реструктуризації боргу та сплатити частинами. Звернутися можна до служби водозбуту підприємства (адмінбудівля каб.№203 (місто), №206(села).

Возможно, это изображение 4 человека, дерево, трава и текст