Огляд новин станом на 02.03.2023р. Завжди працюємо для вас!

ОГЛЯД НОВИН на 02.03.2023р. 💙

Вітаємо, друзі! 🙋‍♀️ Всім гарного дня!🌞Попереду вихідні —все буде добре, комунальними послугами користуємося розумно, заощадливо ставимося до використання води. Хто ще не встановив квартирний лічильник, 📝 рекомендуємо встановити(відповідність до ТУ обов’язкова).

🧑‍🔧 Водоканалівці міста Чорноморська роблять все можливе щоб у мешканців громади послуги з водопостачання та водовідведення надавалися безперебійно. Бригади АВР виконують заплановані роботи на комунальних мережах водопроводу (по можливості без відключення від водопостачання) та аварійні, на каналізаційних мережах, об’єктах підприємства, очисних спорудах.

🚰 Фахівці абонентських відділів завжди в роботі та на телефоні (🔖щоб надавати споживачам всю необхідну інформацію щодо послуг, 🔖приєднання до мереж, 🔖розірвання договорів або їх укладення, щодо 🔖нарахувань та сплати за послуги, щодо можливості 🔖отримати адресну матеріальну допомогу малозабезпеченим). 

Контролери надають інформації мешканцям гуртожитків (провулок Шкільний, вул.Паркова, вул.Олександрійська), в яких були виконані обстеження приміщень та заходи по уточненню кількості зареєстрованих осіб. Інформують про необхідність укладення договору на послуги з 🚰водопостачання та водовідведення, своєчасності оплати за спожиті послуги з січня місяця. 

🏫Також виконана контрольна зйомка показань ВКО (вузлів комерційного обліку) у багатоповерхівках міста — 28.02.2023, дистанційно, та у присутності представників ЖЕД, представників від мешканців (вул.1 Травня, 2). 

🧑‍🔧Продовжують роботи контролери приватного відділу по виявленню самовільних приєднань до комунального водопроводу.

🌀За період з 23.02.2023 по 02.03.2023 року службою Водозбуту 👷‍ виконані роботи: контролерами вручені ✏ приписи боржникам послуг (борг понад 800,00грн) — 439 споживачам (з деякими спілкувалися особисто); знято контрольних показників лічильників води — в 6398 абонентів; за цей час ✏телефоном спілкувалися з 354 споживачами щодо сплати заборгованості (роз’яснення стосовно оплати, нарахувань, розподіл обсягів послуг в багатоповерхівках та договорів реструктуризації боргу з можливістю сплати частинами - 3 укладених договори, на суму 43309,34грн). 

🌪Вручені попередження споживачам про повірку/заміну лічильників води, термін використання яких вже понад 4 роки- 277 споживачам.

✏ Знято квартирних лічильників з обслуговування для заміни (закінчився термін використання), або повірки – у 69 абонентів. ✏ Укладено договорів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення —202 споживачі. ✏ Повторно опломбовано - 103 лічильників.

✏За робочий тиждень по особистим зверненням надані роз’яснення - 177 споживачу щодо розподілу послуг в багатоквартирному будинку (з встановленим вузлом комерційного обліку) та ін.

🆕Продовжуємо роботу з юридичними особами(промвідділ) щодо стовідсоткової своєчасної оплати заборгованості, та поточних нарахувань. 

👨‍👩‍ Шановні споживачі, ми розраховуємо на ваші оплати, бо вони є єдиним джерелом надходження коштів водоканалу. 

💎 Нагадуємо, що плата складається з плати за послугу з водопостачання, плати за послугу з водовідведення.

З 1 березня буде нарахована плата за абонентське обслуговування (рахунки надійдуть у квітні).

💦 Середньодобова подача води мешканцям складає 10тис. м³. 

🌀 Щодо водопостачання або аварійних відключень — до Вашої уваги новини в чат-боті в Телеграм-каналі https://t.me/cvk_od_bot , на сайті водоканалу(розділ Новини) https://cvk.od.ua/, на сторінці у фейсбук https://www.facebook.com/profile.php?id=100057377031367.

Бережіть себе і пам’ятайте про безпеку. 🇺🇦

Возможно, это изображение 1 человек